Un tauró mort d’uns 2,5 metres arriba a la platja de Badalona

  0
  tauro.jpg

  04/07/2013 – El cos de l'animal va arribar dimarts en un estat molt avançat de descomposició que no ha permès certificar al 100% l'espècie, encara que tot apunta a que es tracta d'una tintorera.

  Dimarts, un voluminós animal marí sense vida, d’uns 2,5 metres de longitud i molt probablement un tauró, va arribar a la costa badalonina arrastrat pel corrent. Se’l va trobar en un estat molt avançat de descomposició en l’entorn de la zona portuària, a prop del Pont del Petroli. L’empresa Marina Badalona, encarregada de gestionar el port, va ser l’encarregada de realitzar els tràmits pertinents per encarregar-se del cos de l’animal. Degut a l’avançada descomposició, però, va ser impossible retirar-lo de l’aigua i ha quedat enfonsat a la costa.

   

  Tot i que no s’ha pogut constatar ràpidament i amb exactitud de quina espècie en concret es tracta, Marina Badalona ha explicat que la morfologia era molt semblant a la d’una tintorera, una classe de tauró que habita a molts oceans i mars del planeta, entre ells el Mediterrani, tant en mar obert com en zones costeres, pel que el seu avistament no resulta quelcom extraordinari.

   

  La fotografia, que aquest diari va compartir dimarts al vespre a través de Facebook i Twitter, va córrer com la pólvora i va despertar l’interès de molts badalonins i badalonines.