El Masnou tira d’ofici contra la Minguella (55 a 72)

0
    29

15/04/2014
    Els de Cristian Bañuelos van penalitzar molt els errors de la Minguella i van fer un partit molt seriós per endur-se el triomf de Casagemas

El Masnou va fer un partit molt seriós i es va endur la victòria de Casagemas derrotant la Minguella per 55 a 72

Els del Baix Maresme van anar sempre per davant, i buscant bé les seves armes i aconseguint anul·lar les dels locals, van segellar el triomf tot i la curta banqueta de la que disposen.

Ja des de l'inici, la defensa dels de Cristian Bañuelos va generar molts problemes a la Minguella. al minut 6 el marcador reflectia un pobre 9 a 5, que amb un parcial de 2 a 11 va capgirar la dinàmica per acabar el quart (15 a 18).

Els jugadors grans d'El Masnou imposaven la llei als dos cèrcols, amb menció especial per Franki Jimènez, que va acabar amb 21 punts i 12 rebots i 3 taps per 29 de valoració (15 a 24). Les bones accions individuals de Navarro, Orlando i Prat mantenien el tipus (22 a 27), però 2 triples d'Eric Balagué reobrien el forat per arribar al escans (28 a 37).

A la represa, el desencert va tornar a ser la tònica dels primers minuts fins que El Masnou va ser el primer en colpejar amb un parcial de 0 a 5 que feia més gran la ferida (28 a 42).
    La Minguella ho intentava, però 4 punts amb mola màgia d'Eric Balagué impedien perdre la renda dels 10 (39 a 52).

A l'inici de l'últim quart, 2 jugades d'Eñeso van acabar de decidir el matx. Un 2+1 de l'escorta badaloní, va anar seguit d'una antiesportiva, que va augmentar el redit visitant fins els 20 (42 a 61). Amb el partit decidit, la Minguella va intentar no perdre la cara i va retallar la diferència fins els 11, però mai va poder competir.

Ara els de Pere Garcia es mantenen a la zona de promoció de descens a un partit del Mataró, amb el que té l'average perdut, i de l'Artés al que li ha de recuperar 22 punts d'aquí a 2 setmanes.

El proper partit dels blaus serà dissabte 26, a les 17:45 a la pista del Salt.