El Montgat torna a treure creu (78 a 76)

0
    32

28/11/2013
    Els de Xavi Bassas van tornar a caure després d'un partit igualadissim contra el Santfeliuenc, que es va haver de resoldre a la pròrroga

El Montgat va tornar a caure en un final ajustat i és converteix en l'únic equip que encara no coneix la victòria a la lliga EBA després de perdre a la pista del Santfeliuenc a la pròrroga per 78 a 76.

Els de Xavi Bassas van jugar un partit molt igualat, com els altres dos que ha disputat fins ara, però la sort no el va acompanyar al tram final.

La bona sortida dels vermells els va donar els primers rèdits (10 a 15), que només la feina de Farfan sota els cèrcols impedia que fossin més grans.
    Al 2n període, la renda del Montgat va arribar a ser d'11 punts, però el Santfeliuenc es va refer per arribar als vestidors amb només 5 punts de desavantatge (26 a 31).

A la represa, els locals van passar per sobre dels de Bassas. El Montgat, molt desencertat en el tir exterior (5 de 30) no podia trencar la zona del Santfeliuenc, que va capgirar radicalment el marcador (51 a 42).

Al darrer quart, els del Baix Maresme van recuperar la seva essència, i es van cruspir la diferència anotant 28 punts. Lluís Ortiz va aconseguir forçar la pròrroga amb una cistella sobre la botzina.

Al temps extra es va mantenir la igualtat i la tensió. Mesa va posar al Santfeliuenc per davant quan quedaven 14 segons, però al següent atac, l'estrategia cuinada al temps mort no va sortir i els vermells no van arribar ni a tirar.

El Montgat mirarà d'estrenar-se aquest dissabte a les 20h a casa contra el Quart, el seu botxí tant a la final de la Copa Catalunya com a les semifinals de la lliga catalana EBA.