El Neus es fon a l’últim quart (86 a 71)

0
    53
    DSC_0591.JPG

29/10/2013
    Els colomencs van anar igualats els 30 primers minuts, però es van quedar sense resposta al tram final

El Bàsquet Neus no va poder sumar el 2n triomf i va caure a la pista del Palamos per 86 a 71. Els colomencs no guarden bon record del camp dels de la Costa Brava, on la temporada passada van caure-hi amb polèmic i aquest any tampoc han pogut sumar el triomf.

Els de Mauro Valenciano havien arribat a dominar el marcador per 13 punts (27 a 40), però poc a poc el Palamós va tornar a entrar en el partit.
    Després de 30 minuts igualats (63 a 58), els locals va obrir un forat a l'inici de l'últim quart i el Neus es va quedar sense reaccionar
    A la desesperada i des del tir lliure, el Palamós van ampliar la diferència fins els 15 finals.

Dissabte a les 20:30 a La Colina els de Mauro Valenciano tenen una nova oportunitat de guanyar contra el Figueres, que com els col·legials, només ha guanyat un partit.