Els veïns de Canyadó i Casagemes podran aparcar al pàrquing del Cristall per 10€ al mes

  0

  15/07/2013 – La instal·lació d'Engestur amplia el seu funcionament i obrirà tota la setmana; a instància de CiU i de les AVV de la zona, hi hauran 100 places disponibles pels veïns a un preu de 10 euros mensuals.

  L’aparcament del solar de l’antiga fàbrica del Cristall, al barri de Canyadó, està en funcionament ja tots els dies de la setmana. Des que es va posar en marxa, el passat 22 de juny, només obria els caps de setmana i festius. El govern municipal ha decidit ampliar els dies d’obertura després de valorar les propostes efectuades en aquest sentit per de CiU i per les associacions de veïns de Canyadó i d’Iris-Sol-Casagemes.

   

  D’ara en endavant, a més, l’aparcament tindrà 100 places reservades per als veïns dels barris de Canyadó i Casagemes. En aquest cas, cada abonament tindrà un preu de 10 euros mensuals. Els abonats obtindran un distintiu que els permetrà accedir al recinte a qualsevol hora. L’aparcament del solar de l’antiga fàbrica del Cristall estarà en funcionament tots els dies fins al 30 de setembre.

   

  L’aparcament està situat entre els carrers de Pomar de Baix, Orient i la riera de Canyadó. El seu horari d’obertura és tots els dies de la setmana des de les 8.30 hores i fins a les 20.30 hores, amb un preu de 4 euros al dia. També hi ha una altra tarifa de 2 euros per dues hores d’aparcament. L’espai, gestionat per l’empresa municipal Engestur, està il·luminat i disposa d’un vigilant durant l’horari d’obertura.