Encara depenen d’ells mateixos

  0
  suarez seleccio.JPG

  18/07/2012

  Si l'Espanya de Barrera, Suárez i Joan Tomàs guanya a Eslovènia (16:15) serà als quarts. Sinò, ha d'esperar que Turquía guanyi a Lituània.

  La fenomenal primera fase que va fer l'Espanya d'Àlex Barrera, Àlex Suárez i Joan Tomàs, no ha tingut continuïtat, i a poques hores per l'inici de l'última jornada, encara no està classificada pels quarts de final. Els de Luís Guil passaven al grup F amb dos triomfs i cap derrota, però han perdut contra Lituània i Itàlia i se'ls hi ha complicat el campionat.

  Si guanyen a Eslovènia (16:15) seran als encreuaments i podrien ser segons o tercers. Si perden, necessiten que Turquia guanyi a Lituània.

  El rival d'avui és, juntament amb Sèrbia, l'únic equip invicte del campionat. Això sí, no han endossat cap pallissa. De les 5 victòries, només ha guanyat un cop per més de 10 punts (13) i ha aconseguit dues victòries per només un punt. Dos jugadors destaquen sobre la resta: Klemen Prepelic i Alen Omic. Prepelic és un escorta anotador que genera molt de joc i promitja 17 punts i gairebé 6 assistències per partit. Omic és el pivot de l'equip. Medeix 2,15 i ha promitjat fins ara 16 punts i més de 7 rebots per partit.

  Un conjunt ben conegut pels espanyols, que s'hi van enfrontar en doble ocasió en la preparació d'aquest europeu amb doble derrota com a resultat.