La PAH atura un nou desnonament al barri de Sant Roc

  0
  55
  IMG_6476.JPG

  11/07/2014 – Desenes de veïns i veïens es van concentrar ahir al carrer Cáceres del barri de Sant Roc per aturar el desnonament d’una parella.

  Desenes de veïns i veïens es van concentrar ahir al carrer Cáceres del barri de Sant Roc per aturar el desnonament d’una parella. Convocats per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, el grup de pressió ciutadana es va apostar a les portes del número 31 per evitar que la comissió judicial accedís al pis i fes fora la Íngrid i el Muhammad. Finalment, però, cap autoritat legal hi va aparèixer. El col·lectiu antidesnonaments va aconseguir aturar i posposar al propi jutjat el desnonament, que, de moment, no té nova data fixada.

   

  El Muhammad i la Íngrid porten 15 anys vivint en el mateix immoble de Sant Roc. Fa un i mig, aproximadament, tots dos es trobaven a l’atur i sense prestacions econòmiques, fet que els va portar a haver de deixar de pagar la hipoteca. Des de llavors, el banc els ha avisat i perseguit, fins al primer intent d’execució hipotecària d’ahir.