La Penya recupera sensacions però cau en un final a cara o creu

0
    76

06/04/2013
    Els de Maldonado han dominat fins l'últim quart però s'han vist sorpresos per 2 triples del Cajasol al final de la possessió

El Fiatc Joventut ha patit la 3a derrota seguida en caure a la pista del Cajasol per 87 a 80.
    Els verd-i-negres han recuperat sensacions després de les males actuacions contra el Canàries i el Cai, però els ha faltat encert per resoldre em tram final del partit.

A l'altre bàndol Bogdanovic s'ha refet de l'error en l'últim triple del partit de la primera volta, i ha foradat la defensa de la Penya amb 6 encerts des de 6,75.
    Dos d'ells han estat en el parcial de 14 a 1 que ha capgirat el marcador (76 a 71) quan pitjor ho passaven els andalusos (57 a 63).

Oliver, un altre cop extraordinari (26 punts i 32 de valoració) ha empatat el partit a falta de 4 minuts amb el seu tercer 2+1 (71 a 71).
    En les darreres jugades però, Blackney i Sastre han anotat 2 triples al final de la possessió que han acabat condemnant als verd-i-negres.

Amb aquesta derrota, la Penya queda una mica més lluny del somni del Play Off.