Les III Jornades de Gent Gran a Badalona seran el dimarts 25 d’octubre

  0
  75

  El dimarts 25 d’octubre, amb una jornada tècnica durant el matí al Centre Cívic la Salut i una tarda lúdica al Centre Cultural l’Escorxador, tindran lloc les III Jornades de Gent Gran a Badalona que ha organitzat el grup d’entitats socials La Teranyina.

  La jornada està oberta a la participació de la ciutadania i té el títol de “Cuidem-nos: Recursos i idees per a persones que cuiden”. La trobada inclou una jornada tècnica al matí al Centre Cívic La Salut amb una conferència d’Eulàlia Cucurella, presidenta d’honor de la Fundació Alzheimer Catalunya, i també tallers sobre la cura del cuidador i l’acompanyament emocional. A la tarda, al Centre Cultural l’Escorxador, es faran activitats lúdiques per a persones grans.

  A l’acte d’inici de la jornada, programat a les 9.15 hores, assistiran l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i el president de la Fundació Roca i Pi, Jaume Aymar. La cloenda de la jornada tècnica, a les 13.30 hores, anirà a càrrec de la regidora de l’Àrea de la Gent Gran, Araceli Cruz.

  Inscripcions a través del formulari: https://forms.gle/qb1n68DnqHQ7tzNT7, al telèfon. 93 399 46 02 o presencialment a l’AAVV del Centre (dilluns i dijous de 17 h a 20 hores).

   

  PROGRAMA ‘III Jornades de Gent Gran Badalona’

   

  Dimarts, 25 d’octubre

  Jornada tècnica al Centre Cívic La Salut (Avinguda del Marquès de Sant Mori, 180)

   

  9:00 hores. Recepció dels assistents

  9.15 hores. Acte inici jornada amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González.

  9:30 hores. Espai vivencial amb la col·laboració de Miquel Ribó i Margarida Salsas

  10:15 hores. Conferència “I al cuidador, qui el cuida?” a càrrec d’Eulàlia Cucurella, presidenta d’honor de la Fundació Alzheimer Catalunya

  11:15 h Pausa-cafè

  11:45 h Tallers a càrrec de l’Escola de Cuidadors – Fundació la Caixa

  Taller 1: Cuidar-se per a Cuidar

  Taller 2: Acompanyament Emocional i Bon Tracte

  13:15 h Conclusions

   

  Tarda – Activitats lúdiques al Centre Cultural l’Escorxador (carrer de Don Pelai, 22)

  16:00 h DJ Verano

  17:00 h Berenar

  18:00 h Finalització jornada tarda

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí