Més de 150 persones en el procés participatiu sobre el nou pla d’usos del port de Badalona

  0
  60

  Marina Badalona ha posat fi al procés informatiu i de participació ciutadana sobre les línies estratègiques de modificació del Pla Especial d’Usos que es va posar en marxa el passat 2 de novembre.

  Més de 150 persones han assistit a les quatre sessions informatives i de participació organitzades per Marina Badalona per a operadors, veïnatge, agents econòmics locals i ciutadania general. Marina ha rebut gairebé 140 aportacions i suggeriments a la bústia oberta habilitada i en les activitats de dinamització.

  L’objectiu d’aquesta iniciativa de participació era presentar als principals agents de Badalona la nova proposta de les línies estratègiques del port i comptar amb l’opinió i col·laboració de la ciutadania per fer de les instal·lacions portuàries un espai per a tothom.

  El nou Pla Especial vol adequar els usos a les noves necessitats i futur d’un port que es vol obrir encara més a la ciutat i contribuir a impulsar el desenvolupament econòmic i social de Badalona i el Barcelonès Nord. Les línies estratègiques d’aquest pla giren al voltant de la creació d’un port modern, accessible i sostenible al servei de la ciutat, que sigui un pol d’atracció de coneixement i talent, de desenvolupament de l’Economia Blava i un centre de referència en l’activitat esportiva, turística i cultural.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí