Alejandro Galán debuta a la LEB Or amb el Prat (72-84)

0
    27

03/10/2016 – El júnior del Divina Seguros Joventut participa en la victòria sumada pel conjunt de Roberto Sánchez a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Per primera vegada en la seva curta trajectòria a la LEB Or, el CB Prat podria completar la primera jornada del campionat amb bones sensacions. La formació potablava s’estrenaria a la lliga derrotant el Barça Lassa ‘B’ a domicili, liderada per l’espectacular estat de forma de Pep Ortega (23 de valoració) i Xavi Forcada (20).

El Prat completaria un primer quart espectacular (14-26) i marxaria als vestidors amb una renda més que consistent (31-50). El vinculat de la Penya sabria administrar aquest context de partit i marxar de Sant Joan Despí amb el triomf sota el braç (72-84).

La millor notícia en clau verd-i-negra, però, seria el debut de l’aler pivot Alejandro Galán, jugador del júnior del Divina Seguros. Galán cobriria la baixa de Terrence Bieshaar i anotaria 5 punts en els nou minuts que estaria en pista (2/2 en tirs amb triple inclòs).

Pel que fa a la resta de vinculats, tots tindrien protagonisme, especialment Xabi López-Arostegui (11 punts, 1 rebot, 2 assistències i 6 de valoració en 22 minuts) i Sergi Costa (2 punts, 1 rebot, 5 assistències i 6 de valoració en 18 minuts). Óscar Amo tancaria el matx amb 3 punts i 2 rebots en 10 minuts.