El joc subterrani guanya la partida (1-1)

0
    31
    DSC_0716 copia.JPG

09/10/2016 – Seagull i Levante Las Planas es reparteixen els punts en un partit marcat per una agressió a Yosse no sancionada.

Per aconseguir que el líder cedís els primers punts de la temporada, el Levante Las Planas completaria 90 minuts de molt desgast, brega i compromís. La bona feina executada pel bloc del Baix Llobregat, però, quedaria tacada per una acció totalment antiesportiva i que marcaria l’encontre.

Yosse seria agredida per Cris després de caure a terra mentre lluitava per la pilota i hauria d’abandonar el terreny de joc recollida per una ambulància, queixant-se de dolor a causa de la puntada de peu totalment intencionada rebuda a la mà.

Abans d’aquesta acció, el partit havia complert les expectatives generades per dos equips de la zona alta. El Levante Las Planas amenaçaria la porteria de Noe en dues arribades consecutives ben solucionades per la portera: un xut llunyà de Rocío (9’) i una pilotada llarga que agafaria Xènia desprevinguda (10’).

Malgrat fer rotacions pensant en el matx de dimecres al camp del Sant Gabriel, el Seagull de seguida agafaria el to. A partir del minut 20, les gavines desactivarien el bon inici visitant, trobant espais per la banda de Yosse i generant tres opcions de gol consecutives.

Serna (15’), rematant de cap, Yosse (21’), fent una centrada que gairebé es cola dins, i Carol (22’), completant una jugada individual que Kaely salvaria in extremis, fregarien el gol per les de Badalona.

El degoteig d’ocasions blaves no cessaria fins a l’arribada del descans, ja que Serna tornaria a posar a prova Kaely connectant un fort xut des de la frontal (30’). Abans del 1 a 0, Yosse desaprofitaria una rematada des de l’àrea petita, quan es trobava totalment sola per afusellar la porteria del Levante (32’).

Per sort per les locals, Serna compensaria la mala punteria patida en totes les accions posteriors, enviant al fons de la xarxa una gran assistència de Gordo en una falta (45’). El cop de cap de la davantera aniria a parar a l’escaire, fet que permetria que el Seagull marxés a la mitja part amb la iniciativa.

El guió canvia

Només començar el segon temps, però, un refús poc contundent i la posterior recuperació de possessió feta pel Levante Las Planas conduirien les vermelles fins a la igualada. Rocío, engaltant un obús des del vèrtex de l’àrea, anul·laria l’avantatge badaloní (48’) i obligaria el líder a tornar a començar (1-1).

El bloc de Ferrón es recuperaria bé del cop rebut, quedant-se a tocar del 2 a 1 en una jugada de Pascu que Kaely tornaria a salvar (52’). Instants després arribaria l’acció decisiva del partit: una agressió sense pilota de Cris a Yosse mentre la davantera local es trobava a terra. La central del Levante donaria una forta puntada de peu a la mà de la ‘7’, però cap membre de la tripleta arbitral veuria el cop (la pilota era ja a l’altre camp).

Mereixent l’expulsió, Cris ni tan sols seria castigada amb targeta i podria continuar jugant mentre Yosse era duta en ambulància a l’hospital. Durant l’última mitja hora, el Levante es dedicaria més a parar el joc amb dures faltes que no pas a mantenir el bon treball defensiu fet durant els 60 minuts anteriors.

L’afició local inclús reclamaria un penal per mans dins de l’àrea vermella, jugada que tampoc se sancionaria. Pel que fa al Seagull, l’equip de Jordi Ferrón encara disposaria de tres ocasions clares per endur-se la victòria. Xènia remataria per sobre del travesser a la sortida d’un córner (82’), Laura toparia per enèsima ocasió amb Kaely (88’) i Ari enviaria el seu xut llepant el travesser (90’).

Al final, empat enganyós entre dos equips que no acabarien el partit fent els mateixos mèrits. El Seagull veu com se li escapen els primers punts de la temporada, tot i tancar la jornada en posicions de play-off d’ascens (13). Dimecres (16:30h) toca visitar el difícil camp del Sant Gabriel.