El Natzaret per fi té premi

0
    28

17/2/2015.- El Natzaret pateix però suma una victòria merescuda després de la millora als últims partits i al Círcol se li surt de dins la cistella per guanyar a la pista dels Lluïsos. També derrotes de Minguella i Sant Josep.

El Natzaret controla la por a perdre

L'equip va sortir a per totes i va començar el partit amb un 11-1, però el Sese va reaccionar a temps per posar-se a només un punt.

Cap dels dos equips va estar encertat a la primera part i el resultat al descans era d’un pobre 26-19.

El Sant Andreu va intentar jugades trenades en atac per contrarestar el físic del rival. I els visitants, tot i controlar el rebot ofensiu no van aprofitar les segones opcions.

El partit es va animar al tercer quart amb un Natzaret que va tornar a sortir molt fort.

L’equip va treballar bé en atac i de la mà d’Adrià Cid (19 punts i 15 rebots) i la resta de titulars el Natzaret va trencar el partit amb avantatges de fins a 20 punts.

Tot i la diferència al tercer quart (45-25), la por a perdre va aparèixer al parcial definitiu.

L’encert exterior del Sese i els errors locals van fer que la diferència fos només de 7 punts a 2 minuts pel final.

Una cistella de Cid i els tirs lliures de Pulido van donar la tranquil.litat necessària per guanyar el partit.

Tot i patir al final, victòria important pel Natzaret, que ha de seguir en la mateixa línia el proper diumenge a les 18h al camp de Grup Barna.

El Círcol a punt de guanyar a la pista dels Lluïsos

El partit no va començar gens bé pel Círcol. Tot i un triple inicial van estar 6 minuts sense anotar. Els Lluïsos van apostar per una defensa intensa i per aprofitar la superioritat física per anotar un 15-3 de sortida.

El Círcol va entrar poc a poc al partit i primer van ajustar el marcador al primer quart (19-14) i després li van donar al volta al marcador amb un parcial de 12-0 (19-26).

Abans del descans encara hi hauria un altre parcial pels locals que van marxar al descans amb 6 punts d’avantatge, 34-28.

Els dos triples dels Lluïsos just sortir de vestidors feien que la diferència fos perillosa. Però amb defenses alternatives, el Círcol es va mantenir dins el partit (54-48).

El millor Círcol es va veure a l’últim quart, sobretot als últims 5 minuts quan perdia de 13 punts.

La lluita, els punts interiors de Castillo (19) i Rodríguez (13) més l’encert exterior de Lladó i Quim Forteza van fer que l’equip arribés al final amb opcions.

A 3 segons del final i perdent de tres, Castillo va fallar un tir lliure i va llençar el segon a fallar. Temprano va agafar un rebot vital i Quim Forteza va anotar un triple sobre la botzina que forçava la pròrroga.

L’ofici local mantenia controlada l’eufòria dels badalonins. El Círcol va tornar a tenir la última opció per empatar o guanyar però la cistella de Lladó es va sortir de dins.

A punt va estar el Círcol de guanyar en una de les pistes més complicades de la categoria. El proper partit és igual o més exigent. Diumenge 17.45 el líder, el Castellbisbal, visita La Plana.

Falta d’intensitat de la Minguella a la pista del líder

El partit va comença amb un 8-0 del Castellbisbal, tot un toc d’atenció per a la Minguella.

L’equip va ser conscient que calia fer un partit dur i intens per poder competir i els blaus van reaccionar per ajustar el marcador al primer quart (15-18).

Les defenses alternes van aturar el joc dels locals, que es ja no es van trobar tan còmodes en el tir. El joc en atac també va ser més alegre i al descans la Minguella anava per davant al marcador, 38-39.

Però a la represa, el Castellbisbal va a tornar a guanyar la partida en quant a intensitat. La Minguella va tornar a encaixar un parcial en contra i va anar a remolc la segona meitat.

El desencert a les últimes accions i els tirs lliures del Castellbisbal van portar fins el 81-69, una diferència molt amplia per a un partit que va ser més igualat. Valle amb 18 punts i Orlando amb 13 van ser els més destacats de la Minguella.

Dissabte a les 19h a Casagemes proper partit contra la Ubsa, un rival que fa dues jornades va guanyar el líder.

El Sant Josep controla però no remata

El partit va començar amb un 14-2 en contra pel Sant Josep. Però a mesura que passaven els minuts la defensa s’anava ajustant i també el marcador. Gràcies al ritme i a carregar el rebot ofensiu, la diferència al descans era de només 3 punts, 34-37.

A la represa, els parroquials van controlar el partit amb avantatges de 5/6 punts.La defensa col.lectiva, la direcció de Diego i l’equilibri amb els interiors va fer que l’equip controlés el marcador durant molts minuts.

Però el Viladecans va seguir apretant i dues accions desafortunades del Sant Josep van permetre als locals posar-se per davant al marcador (66-65).Els locals van controlar el rebot ofensiu als moments clau i gràcies a les penetracions es van endur el partit, 72-66.

La part positiva de la derrota és que l’equip manté el basquet average. El proper partit serà contra els Lluïsos però s’ha endarrerit fins el proper 26 de febrer.