El Punt de Trobada costarà finalment prop de 27.000 euros a Badalona

  0
  Casal_Mares_i_Pares (AJB_MITJA).jpg

  17/07/2012 – L'antic Casal de Pares i Mares necessitarà un seguit de reformes que correran a càrrec del consistori; el PSC va criticar ahir que Albiol assegurà al febrer que l'establiment del servei de recollida de nens per pares i mares separats no costaria res a l'Ajuntament.

  El servei de Punt de Trobada que el govern del PP pretén establir a l’edifici on era situat el Casal de Pares i Mares de Badalona costarà finalment més de 27.000 euros, segons el conveni signat amb la Generalitat, encara que fonts municipals situen la despesa entorn als 20.000. Tot i que l’alcalde Garcia Albiol va assegurar al Ple ordinari de febrer que el projecte no suposaria cap despesa per l’Ajuntament, ja que Badalona cedia el local i la Generalitat aportava els professionals, el contracte signat amb el departament de Benestar Social i Família inclou un seguit de reformes d’adequació de les instal·lacions que correran a càrrec de les arques consistorials.

   

  El PSC va manifestar ahir el seu desacord respecte d’aquesta iniciativa, ja que, asseguren, el Partit Popular va tancar el casal al·legant manca de pressupost, però ara aquest motiu “no li impedeix gastar-se més de 30.000 € en l’adequació i manteniment del nou servei”. El president del grup municipal socialista, Jordi Serra, considera que “Albiol va mentir quan va dir que no costaria diners o es va precipitar quan va fer aquesta afirmació sense tenir totes les dades”, i subratlla que “no és de rebut en cap dels dos casos”.

   

  En aquesta línia, els socialistes badalonins denuncien que l’antic Casal de Pares i Mares atenia, des de 2008, prop de 800 nens i nenes de tota la ciutat, amb un cost anual de 54.000 euros, al temps que destaquen el reduït número de ciutadans que seran atesos pel futur Punt de Trobada. Contràriament, responsables de l’Ajuntament consideren que el servei de recollida de nens i nenes per a pares i mares separats és una prestació social que necessitava tota la comarca.