El Seagull despenja un rival directe (0-2)

0
    30
    DSC_0114 copia.JPG

04/12/2016 – Les gavines derroten l’AEM a domicili per seguir líders i deixen les lleidatanes a 10 punts de distància.

Guanyar a Lleida mai és fàcil i menys quan l’AEM està en forma. El rival del Seagull venia de sumar 12 dels darrers 15 punts en joc i contra les badalonines aspirava a vèncer per enganxar-se a la lluita pel play-off. Les jugadores de Jordi Ferrón, però, es mostrarien fiables i no es deixarien sorprendre.

Les notícies de la golejada aconseguida pel Barça ‘B’ contra el Levante Las Planas (4-0) arribarien al Municipal de Recasens durant el transcurs del duel, resultat que obligava les gavines a guanyar per tal de continuar primeres.

Mantenint la solidesa defensiva habitual, el Seagull tindria la paciència necessària per anar generant perill amb el pas dels minuts. A l’AEM li costaria un món trobar espais entre línies, fita que sí que aconseguiria l’equip de Badalona.

Superat el 20’ de la primera meitat, una jugada marca de la casa de Yosse acabaria amb el primer gol del partit pujant al marcador. Després de deixar a terra una defensa, Yosse assistiria Albita des de la banda contrària perquè l’extrem anotés el 0 a 1 (20’).

L’atacant del Seagull causaria moltes dificultats a la defensa local, ja que abans del descans una nova jugada seva culminaria amb penal favorable a les gavines. En aquesta ocasió, Bea no podria aprofitar la pena màxima (30’), fet que deixava el partit obert i amb tota la segona part per davant.

La sentència no arribaria fins al darrer quart d’hora (75’), quan una jugada de Sarita per banda acabaria amb una rematada de cap de Yosse. L’ex del Levante encararia porteria i, després de xutar i de veure com la portera de l’AEM refusava, podria centrar perquè Yosse fes el 0 a 2 definitiu (0-2).

Amb aquest resultat, l’equip de Jordi Ferrón continua primer al grup III de la Segona Divisió Femenina. El Seagull té 31 punts, dos més que el FC Barcelona ‘B’ (29). L’Europa, tercer i màxim rival per la classificació pel play-off, és tercer amb 23, tot i que aquesta tarda ha de jugar al camp del Pallejà. L’AEM es queda despenjat amb 21 punts.

Si comparem els registres d’aquest curs i els de la temporada anterior, veiem que les gavines estan aconseguint números molt similars. Les blaves han sumat 31 punts de 36 possibles (dos menys que la temporada anterior a aquestes alçades de lliga), han mantingut el seu nivell ofensiu (19 gols actuals i 20 de l’any passat) i han escurçat els gols rebuts a la meitat (d’onze a cinc).

Dijous vinent, el Sabadell passarà per Montigalà (12h) i en l'horitzó ja es comença a veure un nou possible rècord pel Seagull. Si les noies de Ferrón guanyen els tres pròxims partits completaran el millor inici de lliga de tota la seva història a la Segona Divisió.