La Junta Electoral prohibeix la venda d’un llibre editat per l’Ajuntament

  0
  llibre st jordi.JPG

  19/04/2014 – L'òrgan dóna la raó a una denúncia del PSC local, que considera el llibre una publicació de caire electoral.

  Fa uns dies, l’Ajuntament de Badalona va anunciar la publicació d’un llibre de fotografies de la ciutat titulat Badalona, ciutat de primera!, que sortiria a la venda amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Poc va tardar a reaccionar el PSC local, que va veure intenció electoral en el recull fotogràfic i ho va portar davant la Junta Electoral, atès que el període d’Eleccions Europees es va obrir a principis de mes.

   

  Aquest dimecres, la Junta Electoral de Barcelona ha estimat la denúncia presentada pels socialistes i ha acordat prohibir la distribució del llibre propagandístic Badalona, ciutat de primera! fins al proper 25 de maig –inclòs aquest darrer-. En la seva resolució, la Junta estima que el llibre conté al·lusions de caire propagandístic i està finançat per diners públics.

   

  Des del PSC consideren que, amb aquesta mesura, “la Junta impedeix la matussera manipulació electoral que pretenia realitzar Albiol i el PP de Badalona”.

   

  Fonts municipals han declarat que el govern local no ha rebut encara cap notificació oficial per part de la Junta.