L’ANC desplega a Badalona un gran mural amb un missatge dirigit al president Obama

  0
  anc obama.JPG

  15/07/2014 – Més de 500 voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) van desplegar a La Plana el passat dissabte un gran mural dirigit al president dels Estats Units, Barack Obama.

  Més de 500 voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) -segons la pròpia entitat- van desplegar a La Plana el passat dissabte un gran mural dirigit al president dels Estats Units, Barack Obama, amb el missate “Mr President, catalans vote for freedom #9N2014”.

   

  Durant tot el matí i fins les 14h, voluntaris de l'ANC vinguts d'arreu de Catalunya van estar informant sobre la independència de Catalunya des de la quarantena de parades informatives situades arreu del municipi.

   

  Una campanya d’internacionalització

  L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu i fins al cap de setmana previ a la Diada del dia 11, en què, a més de fer V arreu dels municipis del país, es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials. A més de Barack Obama, els murals interpel·laran a Jean Claude Juncker , Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Papa Francesc i Fredik Reinfeldt.

   

  S’ha inclòs Barack Obama en aquesta campanya d’internacionalització del procés català en tant que és el president dels Estats Units, membre del Consell de Seguretat de les Nacions Unides amb dret de vet i membre de l'anomenat G-8. El paper líder mundial dels Estats Units és encara avui indiscutible en molts àmbits.