Ministeri, Generalitat i Ajuntament, disposats a encaixar l’hotel al port

  0
  Visita director Madrid Port 1.JPG

  27/09/2013 – L'alcalde Garcia Albiol assegura que la ciutat necessita un altre hotel i que, en aquest cas, serviria per ajudar a finançar el desenvolupament del port i l'entorn del canal.

  El director general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Pablo Saavedra, i la subdirectora general de Domini Públic Marítim Terrestre, Raquel Orts, van visitar dimecres al matí el port de Badalona acompanyats de l’alcalde Garcia Albiol i de la sotsdirectora general de Ports i Aeroports de la Generalitat, Rosa Busquets.

   

  L’objectiu de la visita era que els representants del Ministeri poguessin conèixer el projecte de l’hotel del port.

   

  L’alcalde de Badalona destaca la importància que l’hotel del port pugui arribar a ser una realitat. “Badalona necessita un altre hotel que li doni servei, no pot continuar només amb 2 hotels”, afirma. “A la vegada, el cànon corresponent serviria per ajudar a finançar el desenvolupament del port i l’entorn del canal”.

   

  “Hi ha dificultats, perquè la llei de costes és molt estricta, però hi ha la voluntat per part de tothom de buscar una solució que pugui encaixar dins el marc legal i que permeti la construcció d’aquest nou hotel a la ciutat de Badalona”, afirma Garcia Albiol

   

  El batlle ‘popular’ assegura que tant el Ministeri com la Generalitat tenen una bona predisposició a buscar solucions per a una situació que es troba enquistada des de fa temps.