Nou atac contra la comissaria de Sant Roc arran d’una baralla al carrer

  0
  comisaria.jpg

  28/06/2017 – Una baralla a la via pública va acabar derivant en desperfectes a la caserna, on hi havia dos agents que no han patit cap lesió.

  Un altre episodi d'incidents ha afectat aquest dimarts al vespre la comissaria de Sant Roc, a la plaça Camaron de la Isla, que ha acabat patint alguns desperfectes. Segons fonts policials, s'ha produït una baralla a l'exterior de la caserna que ha acabat afectant la instal·lació. “Un grup de violent ha forçat la porta d'entrada i ha causat desperfectes”, ha explicat el Sindicat de Funcionaris de Policia a les xarxes socials. Els dos agents que s'hi trobaven a l'interior no han patit cap lesió.

   

  “Els agents, per protocol, no poden deixar la caserna buida”, apunten fonts municipals, tot argumentant perquè els efectius no han sortit a controlar els disturbis. Segons el govern, han demanat que hi anés una patrulla i que “han arribat Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra de seguida”. Mentrestant, però, “algunes persones han donat cops” al mòdul, veient que els policies no sortien.

   

  Encara no hi ha cap informe oficial sobre els danys, que no semblen “massa greus ni amb desperfectes”, assegura el govern. Des del sindicat policial han insistit en que es tracta d'una instal·lació “inútil i sense mesures de seguretat”, i que cal tancar-la de forma “immediata”.