Segona derrota europea per Anna Cruz (67-70)

0
    33

03/12/2015 – Després de dur la iniciativa durant tot el partit, el Nadezhda Orenburg no sabria gestionar els darrers instants de l’encontre disputat a la seva pista contra el Wisla.

La segona desfeta a l’Eurolliga per Anna Cruz ha arribat de la forma més inesperada. El Nadezhda rebia la visita del Wisla Can-Pack amb la voluntat de mantenir la seva segona plaça del grup B, però acabaria caient derrotat després de dur el pes del partit durant gairebé 35 minuts.

El bloc de Roberto Íñiguez encetaria l’encontre buscant Dewanna Bonner en atac, autora dels primers 11 punts de la franquícia d’Orenburg (11-8). Després d’un període inicial igualat (18-18), l’aparició de Cruz permetria al Nadezhda obrir un petit forat en el marcador (28-22), el qual seria neutralitzat poc després pel Wisla. Amb un tir lliure convertit per l’exterior de Badalona, el partit arribaria al descans mantenint-se obert (35-32).

A la represa, la plantilla russa continuaria mantenint la iniciativa, gaudint de dues bones opcions per trencar l’encontre després de dos triples convertits per McBride (45-37) i Cruz (50-41).

Les locals encararien l’últim quart gaudint d’un avantatge de set punts (52-45), però un parcial de sortida de 2 a 10 completat pel Wisla començaria a canviar la tendència del xoc (54-55). Malgrat que el Nadezhda tornaria a dominar, l’encert de Turner obligaria les jugadores d’Orenburg a disputar un final a cara o creu (63-66).

Llavors, Cruz assumiria galons per anotar una cistella important (67-66), però a continuació la badalonina cometria una falta en atac que condemnaria el Nadezhda. El bloc d’Íñiguez perdria l’opció de forçar la pròrroga, rebent dos tirs lliures i perdent l’última pilota de matx (67-70). Finalment, el parcial de l’últim quart seria de 15 a 25 pel Wisla.

Anna Cruz disputaria un total de 28 minuts sobre el parquet de l’Orenburg Sport Hall, anotant 12 punts, capturant 3 rebots i repartint 3 assistències. A l’espera de la resta de resultats de la jornada, l’equip de la badalonina baixa fins al tercer lloc del grup B (4/2). El conjunt rus no tornarà a jugar partit d’Eurolliga fins al 8 de desembre, quan es desplaçarà a la pista del Castors Braine belga (20:30h).